Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod rengøringsassistenter.
Kursus
Rengøring i fødevarevirksomheder
Deltageren kan udføre rengøringsopgaver i fødevarevirksomheder på den rigtige måde i forhold til hygiejne og miljø.Kan benytte de rette midler til opgaven.
Fakta
- Navn:
- Rengøring i fødevarevirksomheder
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2679
- Fagkode:
- 49392-
-
Mål
Efter endt uddannelse kan deltageren: I forbindelse med lovgivning følge krav i lovgivning om rengøring i fødevarevirksomheder og arbejdsmiljø. I forbindelse med rengøring i fødevarevirksomheder arbejde hygiejnisk, sikkert, rationelt og miljørigtigt. I forbindelse med kemi og metoder bruge egnede rengøringsmidler, desinfektionsmidler, redskaber, maskiner og personlige værnemidler. I forbindelse med kontrol foretage egenkontrol af udført arbejde og foretage visuel og bakteriel rengøringskontrol.