Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte kommende medarbejder med beskæftigelse inden for slagteribranchen.
Kursus
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
Du får introduktion til slagteribranchen generelt, både gris- og kreaturslagterierne samt tarmrenser. På kurset prøver du udbenings- og skæreprocesser med fokus på ergonomi og sikkerhed.
Fakta
- Navn:
- Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2799
- Fagkode:
- 49581-
-
Mål
- Deltageren kan anvende værktøj/kniv til en given skæreopgave i fersk kød. - Deltageren kan anvende værktøj/kniv ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.- Deltageren kan på grundlæggende niveau udføre arbejdsprocesser og produktioner i slagteriet som f.eks. opskæring og i slagtergangen - Deltageren har viden om hvordan slagtedyret bliver udnyttet i produktionen.