Kursus

Introduktion til pølsemageri

På kurset får du introduktion til pølsemageri. Her lærer du at arbejde med bindefars, opbevare og behandle produkter korrekt og forstå konserveringsteknikker. Du lærer desuden at benytte forskellige maskiner, forædle produkter og fremstille en pølse korrekt.

Fakta

Navn:
Introduktion til pølsemageri
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2799
Fagkode:
49996-

-

Målgruppe

Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fødevarefremstilling og ønsker at opnå specifikke kompetencer i forhold til forædling og kvalitetsbedømmelse af kød.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At arbejde korrekt med bindefars - At opbevare og behandle produkter, så holdbarheden forlænges - At forstå konserveringsteknikker i arbejdet med pølsemageri - At sortere kød inden for forskellige kategorier På baggrund af den opnåede viden opnår du færdigheder i: - At benytte pølsestopper og lynhakker korrekt - At forædle produkter - At fremstille en pølse, der har den krævede konsistens i forhold til den pågældende pølsetype

Varighed

3 dage

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.