Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.
Kursus
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgavenog efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Desuden vil du opnå kendskab til kreaturslagteriets arbejdsgang og arbejdsprocesser.
Fakta
- Navn:
- Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2799
- Fagkode:
- 49583-
-
Mål
Deltageren kan:- under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning- håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven- følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejneDeltageren har:- viden om kreaturslagteriets arbejdsgang og arbejdsprocesser