Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.
Kursus
Introduktion til opskæring af gris
Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven og efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Du vil opnå kendskab til slagteriets arbejdsgang og arbejdsproces i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang.
Fakta
- Navn:
- Introduktion til opskæring af gris
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2799
- Fagkode:
- 49582-
-
Mål
Deltageren kan:- under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning- håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven - efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejneDeltageren har:- Viden om arbejdsgangen og arbejdsprocessen i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang