Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.
Kursus
Introduktion til forædling af kød
Du kan under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning og anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling. Du kan yderligere under vejledning fremstille farsvarer og følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger.
Fakta
- Navn:
- Introduktion til forædling af kød
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2799
- Fagkode:
- 49584-
-
Mål
Deltageren kan:- under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning- under vejledning anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling- under vejledning fremstille farsvarer- følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.