Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med administration i forbindelse med alkoholbevillinger, næringsbreve og lign.
Kursus
Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen
Deltageren kan på baggrund af kendskab til restaurationsloven medvirke til at sikre, at virksomheder i restaurationsbranchen efterlever lovens regler i forhold til driften og indgå i ligeværdig dialog med relevante myndigheder.
Fakta
- Navn:
- Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 1 dag
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 46539-
Mål
Deltagerne kan bruge reglerne i restaurationsloven og deraf afledte brancherelevant lovgivning om næringsbreve, alkoholbevillinger, åbningstider, udskænkningen af alkoholholdige drikkevarer, lejlighedstilladelser m.v. således, at de kan varetage ansøgningsprocedurer for virksomheden, og der kan skabes en ligeværdig dialog mellem virksomheden i hotel - og restaurationsbranchen og myndighederne.
Kvalifikationsniveau
Kurserne er placeret på niveau 3 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser