Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglært kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.
![](https://www.ug.dk/sites/default/files/styles/ug3_large/public/amu.jpg?itok=d4RtX3dj)
Kursus
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Efter kurset kan du anvende viden om sammenhængen mellem ressourceforbrug og miljøbelastning og sætte det i relation til hotellets eller restaurantens samlede økonomi. Ved at reducere brug af emballage, genanvende produkter og sortere affald kan du medvirke til at reducere virksomheden samlede ressourceforbrug.
Fakta
- Navn:
- Bæredygtighed på hotel og restaurant
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 49486-
-
Mål
Du opnår viden om:- Ressourceforbrug og miljøbelastning i virksomheden- Bæredygtige tiltag og deres betydning for virksomhedens samlede økonomi- Relevante mærkningsordningerDu kan anvende den opnåede viden til at:- Registrere ressourceforbrug og miljøbelastende produkter inden for eget område- Reducere brug af emballage (papir, plastik m.m.)- Genanvende produkter og materialer- Anvende lokale produkter og materialer- Sortere og håndtere affald korrekt- Medvirke til at reducere virksomhedens samlede ressourceforbrug