Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer, der ønsker at lære mere om tilberedning af kolde og lune anretninger i køkkenet.
Kursus
Tilberedning af kolde og lune anretninger
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille, klargøre og udvikle de mest klassiske kolde og lune retter med tilsmagning efter de fem grundsmage.
Fakta
- Navn:
- Tilberedning af kolde og lune anretninger
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20846-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:At beskrive de fem grundsmage i planlægning af retter.At beskrive og vurdere madens sensoriske kvalitet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:At nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.At arbejde efter regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.At klargøre og fremstille de mest klassiske/typiske retter.At tilsmage retter ud fra de fem grundsmage.