Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Produktion af smoothie, greenie og juice
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer, med afsæt i sæsonens frugt og grønsager.
Fakta
- Navn:
- Produktion af smoothie, greenie og juice
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 1,0 dag
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20859-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for anvendelsen af sæsonens frugt og grøntsager samt for de fem grundsmage ved fremstilling af smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.- At redegøre for de enkelte produkters gavnlige effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.- At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.