Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Insekter i madlavning
Du kan planlægge og komponere retter med insekter. Du kan herunder vurdere kvalitet, mængde og pris ved indkøb af insekter.
Fakta
- Navn:
- Insekter i madlavning
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 1 dag
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48839-
-
Mål
Du kan - Planlægge og komponere retter med insekter ud fra viden om råvarernes sensoriske og køkkentekniske egenskaber- Anvende viden om de fem grundsmage i tilberedning af æstetiske retter med insekter.- Vurdere kvalitet, mængde og pris ved indkøb af insekter til madfremstillingen.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.