Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Du kan på grudlæggende niveau fremstille brød ud fra viden om mel- og korntyper samt hævemidler. Du kan endvidere på grudlæggende niveau fremstille desserter samt anrette, flambere og dekorere desserter. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.
Fakta
- Navn:
- Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 4 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48815-
-
Mål
Du kan:- Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej. - Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.