Kurset retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der har viden om og arbejdserfaring med madfremstilling, og som ønsker færdigheder til at arbejde professionelt med grillretter i restaurantkøkkener.
Kursus
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Efter kurset kan du i professionel sammenhæng fremstille og udvikle retter, der kan tilberedes på grill, samt lave velegnet marinering. Du får lært at anvende den bedst egnede tilberedningsmetode og -teknik i forhold til grilltype og brændselsform og samtidig opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed.
Fakta
- Navn:
- Grilltilberedning i restaurant og køkken
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 49954-
-
Mål
Du opnår viden om:- Anvendelse af marinaer, rubs og aromaer til at lave velegnet marinering med fokus på marinadens sensoriske egenskaber - Hvordan krav til fødevarehygiejne og sikkerhed anvendes ved tilberedning af madvarer på grill Du opnår færdighed i:- At udvikle retter, der kan tilberedes på grill- At anvende den bedste tilberedningsteknik og- metode i forhold til den valgte grill og brændselsform, herunder brugen af sousvide og langtidstilberedning ved lav temperatur