Kursus

Grilltilberedning i restaurant og køkken

Efter kurset kan du i professionel sammenhæng fremstille og udvikle retter, der kan tilberedes på grill, samt lave velegnet marinering. Du får lært at anvende den bedst egnede tilberedningsmetode og -teknik i forhold til grilltype og brændselsform og samtidig opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed.

Fakta

Navn:
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
49954-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der har viden om og arbejdserfaring med madfremstilling, og som ønsker færdigheder til at arbejde professionelt med grillretter i restaurantkøkkener.

Mål

Du opnår viden om:- Anvendelse af marinaer, rubs og aromaer til at lave velegnet marinering med fokus på marinadens sensoriske egenskaber - Hvordan krav til fødevarehygiejne og sikkerhed anvendes ved tilberedning af madvarer på grill Du opnår færdighed i:- At udvikle retter, der kan tilberedes på grill- At anvende den bedste tilberedningsteknik og- metode i forhold til den valgte grill og brændselsform, herunder brugen af sousvide og langtidstilberedning ved lav temperatur

Varighed

2 dage.

Prøve

Der er en mundtlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.