Kursus

Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge, udvikle og sammensætte et brødsortimentet ¿ fx som en æstetisk kuvert- og madbrød, der understøtter restaurantens værdier og brand.

Fakta

Navn:
Gourmetbrød til maden bagt i restauranten
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
20858-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for udvælgelse, opbevaring og anvendelse af forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød.- At redegøre for de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.- At redegøre for Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr.- At fremstille æstetiske kuvert- og madbrød.- At sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.

Varighed

2,0 dage

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.