Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Gourmetbrød til maden bagt i restauranten
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge, udvikle og sammensætte et brødsortimentet ¿ fx som en æstetisk kuvert- og madbrød, der understøtter restaurantens værdier og brand.
Fakta
- Navn:
- Gourmetbrød til maden bagt i restauranten
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20858-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for udvælgelse, opbevaring og anvendelse af forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød.- At redegøre for de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.- At redegøre for Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr.- At fremstille æstetiske kuvert- og madbrød.- At sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.