Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Fremstilling af supper og saucer - trin 1
Du kan fremstille og anvende fond og grundsuppe til de mest forekommende supper og ægte saucer. Du kan også fremstille supper og saucer, hvor du anvender ingredienser i hel- og halvfabrikata. Der findes også et trin 2 af kurset.
Fakta
- Navn:
- Fremstilling af supper og saucer - trin 1
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48830-
-
Mål
Du kan:- Fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, herunder ægte saucer. - Fremstille supper og saucer med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.