Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Fremstilling af supper og saucer 2
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille og anvende fonder og bouilloner til tilberedning af supper og saucer, herunder ægte saucer til forskellige kød- og fisketyper, samt at fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper.
Fakta
- Navn:
- Fremstilling af supper og saucer 2
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20854-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for grundprincipperne ved anvendelse af avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture.- At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet- At beskrive hvordan råvarer, der typisk bliver tilovers efter øvrig madfremstilling, med fordel kan anvendes ved produktion af supper og saucer.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At fremstille og anvende fonder og bouilloner til tilberedning af supper og saucer, herunder ægte saucer til forskellige kød- og fisketyper.- At fremstille udvalgte consommé, creme, puré og veloutésupper.