Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Fremstilling af supper og saucer 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata.
Fakta
- Navn:
- Fremstilling af supper og saucer 1
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20853-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At gengive gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.- At redegøre for grundprincipperne ved udarbejdelse af fonder, grundsupper og saucer.- At beskrive hvilke supper og saucer, der typisk serveres med udvalgte råvaretyper.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, herunder ægte saucer.- At fremstille supper og saucer med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata.