Kurset retter sig mod faglærte gastronomer der ønsker at arbejde med kager og desserter på restauranten.
Kursus
Desserter og kager for gastronomer
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille de mest forekommende kager og desserter; herunder pyntning og dekorering.
Fakta
- Navn:
- Desserter og kager for gastronomer
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20838-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive de mest forekommende kager og desserter.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille de mest forekommende kager og desserter.- At fremstille pyntning og dekorering til kager og desserter.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.