Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med eller ønsker at arbejde med fremstilling af brød i restauranter, hotelkøkkener og kantiner.
Kursus
Brødbagning for gastronomer
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille kuvertbrød og madbrød ved at anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.
Fakta
- Navn:
- Brødbagning for gastronomer
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20960-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive forskellige bageteknikker til brødbagning.- At redegøre for forskellige hævemetoder og deres anvendelse.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille forskellige kuvertbrød og madbrød.- At anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.