Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Sensorisk anretning
Du kan tilberede og anrette måltider på tallerken, fad og buffet og anvende pyntning af måltider som appetitvækker og salgsparameter for specifikke målgrupper. Endvidere kan du anvende viden om sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning. Kursets kompetence kan opnås i forhold til varmt mad/koldt mad og buffet/mellemmåltid.
Fakta
- Navn:
- Sensorisk anretning
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48795-
-
Mål
Du kan tilberede og anrette måltider på tallerken, fade og buffet til forskellige målgrupper. Du kan anvende pyntning af måltider som appetitvækker og salgsparameter for en specifik målgruppe. Du kan anvende viden om sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning af måltider.Kursets kompetence kan opnås i forhold til varmt måltid / koldt måltid og buffet /mellemmåltid.