Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder eller ønsker at arbejde med sensorik i et storkøkken eller lign. Det er muligt at tage kurset "20871 Sensorisk analyse" efterfølgende.
Kursus
Sensorik for begyndere
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede, pynte og anrettet måltider på en måde, som virker appetitvækkende og giver sensorisk mening.
Fakta
- Navn:
- Sensorik for begyndere
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20870-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive, hvordan pyntning af måltider kan virke som appetitvækker og salgsparameter.- At forklare sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning af måltider.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At pynte måltider, så det sensorisk giver mening.- At tilberede og anrette måltider så det sensorisk giver mening.