Kurset retter sig mod faglærte ernæringsassistenter, der har erfaring i branchen og som ønsker mere viden om salg og markedsføring relateret til madproduktion.
Kursus
Salg i madproduktionen
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udarbejde en markedsføringsstrategi, der tager højde for forskellige målgruppers særlige behov og efterspørgsel. Og du bliver i stand til at knytte konkrete markedsføringsværkøjer op denne strategi.Endelig får du også på kurset kendskab til markedsføringsloven og dens praktiske betydning for markedsføring og salg.
Fakta
- Navn:
- Salg i madproduktionen
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20865-
-
Mål
Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At beskrive forskellige målgrupper og hvordan man udøver målrettet salg til de forskellige målgrupper.- At forklare grundprincipperne i markedsføringsloven og hvordan det påvirker en salgsproces.At forklare fordele og ulemper ved brug af forskellige markedsføringsmetoder relateret til madproduktion.- At udarbejde en strategi til markedsføring inden for madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende værktøjer til markedsføring med henblik på at fremme salg af køkkenets madproduktion.