Kursus

Salg i madproduktionen

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udarbejde en markedsføringsstrategi, der tager højde for forskellige målgruppers særlige behov og efterspørgsel. Og du bliver i stand til at knytte konkrete markedsføringsværkøjer op denne strategi.Endelig får du også på kurset kendskab til markedsføringsloven og dens praktiske betydning for markedsføring og salg.

Fakta

Navn:
Salg i madproduktionen
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20865-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte ernæringsassistenter, der har erfaring i branchen og som ønsker mere viden om salg og markedsføring relateret til madproduktion.

Mål

Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At beskrive forskellige målgrupper og hvordan man udøver målrettet salg til de forskellige målgrupper.- At forklare grundprincipperne i markedsføringsloven og hvordan det påvirker en salgsproces.At forklare fordele og ulemper ved brug af forskellige markedsføringsmetoder relateret til madproduktion.- At udarbejde en strategi til markedsføring inden for madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende værktøjer til markedsføring med henblik på at fremme salg af køkkenets madproduktion.

Varighed

3,0 dage.

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.