Kursus

Mad til vegetarer og veganere 1

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på baggrund af viden om vegetariske kostformer at planlægge, tilberede og anrette vegetariske og veganske retter, med fokus på både sensoriske og ernæringsmæssige standarder.

Fakta

Navn:
Mad til vegetarer og veganere 1
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20866-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.

Mål

Du opnår viden der gør dig i stand til: At beskrive vegetariske kostformer.At planlægge mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.At beskrive de sensoriske principper.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: At fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkostAt tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter, så de komplementerer hinanden sensorisk og ernæringsmæssigt.At anrette og præsentere vegetariske og veganske retter.

Varighed

3,0 dage.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.