Kostansvarlige og produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Måltidsplanlægning - småbørn
Fakta
- Navn:
- Måltidsplanlægning - småbørn
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 5 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48807-
-
Mål
- Du har grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år. - Du kan planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år. - Du kan planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, fx allergi og/eller kulturelle hensyn. - Du kan anvende relevante IT-baserede værktøjer.- Du har grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år. - Du kan planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år. - Du kan kan endvidere planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, fx allergi og/eller kulturelle hensyn. - Du kan anvende relevante IT-baserede værktøjer.