Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Måltidsplanlægning 1
Du kan, ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik, planlægge varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund. Kurset har også et trin 2.
Fakta
- Navn:
- Måltidsplanlægning 1
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 5 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48801-
-
Mål
- Du kan ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik planlægge varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund. - Du kan ud fra måltidsplanlægningen tilberede og anrette varierede varme og kolde måltider og måltidskomponenter.