Kurset er for medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og som ønsker at arbejde specifikt med de officielle kostråds anbefalinger til mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.
Kursus
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med de 7 kostråds anbefalinger til professionel produktion af mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.
Fakta
- Navn:
- De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20799-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At forklare de 7 kostråd i forhold til at spise varieret, ernæringsrigtigt og klimavenligt- At forklare planlægning af måltider, så de lever op til officielle kostråd inden for normalkost - At formidle de officielle anbefalinger til målgrupper som måltidsværtDu opnår færdigheder i: - At planlægge af måltider, som lever op til officielle kostråd inden for normalkost - At sammensætte og tilberede velsmagende måltider, som lever op til de 7 kostråd- At anrette og præsentere retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse