Ledere og teamleder, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.
Kursus
Brugerdreven måltidsudvikling
Du kan udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling med baggrund i ledelseserfaringer og styring af madproduktion og ud fra viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition og ernæringsmæssige behov. Du kan endvidere planlægge og lede processen ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.
Fakta
- Navn:
- Brugerdreven måltidsudvikling
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48788-
-
Mål
- Du kan udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling i en madproduktion på baggrund af viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition, forventninger og ernæringsmæssige behov. - Du kan planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning. - Du kan udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.