Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med formidling af sundhed i et køkken, storkøkken, kantine eller lign.
Kursus
Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at analyse, hvad der er fup og evidensbaseret fakta i sundhedsdebatten og anvende denne viden i forhold til fx drøftelser og beslutninger på din egen arbejdsplads.
Fakta
- Navn:
- Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20874-
-
Mål
Du opnår viden der gør dig i stand til:- At forklare, hvad begrebet "evidensbaseret" betyder- At beskrive, hvordan man finder ud af, om der er solid forskning bag udsagn om kost- og sundhedsråd i medierne.- At formidle evidensbaserede kost- og sundhedsråd.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende kost- og sundhedsråd i dialogen med brugere, kolleger, medarbejdere og ledelse.- At træffe faglige beslutninger om kost og sundhed på arbejdspladsen.