Ledere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Omlægning til økologisk madproduktion
Du kan medvirke ved udarbejdelse og indførelse af strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion samt motivere kolleger til denne forandringsproces. Ved omlægningen kan du medvirke til at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.
Fakta
- Navn:
- Omlægning til økologisk madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48776-
-
Mål
Du kan medvirke ved udarbejdelse og indførelse af strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion.Du kan medvirke ved forandringsprocessen og motivere kolleger til samarbejde om omlægning til økologisk madproduktion.Du kan under omlægningsprocessen medvirke til at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.