Kursus

Bagning med surdej i køkkener

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende forskellige former for surdej ved bagning af brød - og at kunne tilpasse og udvikle smag af brød bagt med surdej.

Fakta

Navn:
Bagning med surdej i køkkener
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20961-

-

Målgruppe

Faglærte og ikke-faglærte med erfaring og kompetence inden for tilberedning af måltider, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At forklare surdejes egenskaber og bageingrediensernes funktionelle egenskaber.- At forklare bageteknikker med surdeje.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: At anvende surdej til at bage brød, madbrød og boller.- At fremstille og passe forskellige former for surdej.- At kvalitetsvurdere surdej og bedømme brød, madbrød og boller bagt med surdej med henblik på at udvikle og tilpasse smag.

Varighed

2,0 dage.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.