Faglærte og ikke-faglærte med erfaring og kompetence inden for tilberedning af måltider, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Bagning med surdej i køkkener
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende forskellige former for surdej ved bagning af brød - og at kunne tilpasse og udvikle smag af brød bagt med surdej.
Fakta
- Navn:
- Bagning med surdej i køkkener
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20961-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At forklare surdejes egenskaber og bageingrediensernes funktionelle egenskaber.- At forklare bageteknikker med surdeje.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: At anvende surdej til at bage brød, madbrød og boller.- At fremstille og passe forskellige former for surdej.- At kvalitetsvurdere surdej og bedømme brød, madbrød og boller bagt med surdej med henblik på at udvikle og tilpasse smag.