Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursus
Måltidsplanlægning 2
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider ud fra en fagligt dokumenteret måltidsplanlægning, hvor du tager hensyn til bl.a.: viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, produktionsflow og produktionskapacitet.
Fakta
- Navn:
- Måltidsplanlægning 2
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20886-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man udarbejder faglig dokumentation i relation til måltidsplanlægning.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge varierede varme og kolde måltider til forskellige målgrupper ud fra viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, og produktionsflow- og kapacitet.