Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Sundere smørrebrød
Du kan anvende flere tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet. Ud fra viden om sensorik og ernæring kan du udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata ved tilberedning og anretning.
Fakta
- Navn:
- Sundere smørrebrød
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48784-
-
Mål
Du kan anvende forskellige tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet. Du kan ud fra viden om sensorik og ernæring udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata til tilberedning og anretning af pålæg og pynt til smørrebrød.