Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med sensorik i et storkøkken eller lignende. Kurset retter sig ligeledes mod ikke-faglærte med lignende kompetencer; her anbefales det dog, at man forinden har taget kurset "20870 Sensorik for begyndere".
Kursus
Sensorisk analyse
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider på baggrund af en analyse af de sensoriske virkemidler i kompositioner af den enkelte ret, så den matcher forskellige målgrupper.
Fakta
- Navn:
- Sensorisk analyse
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20871-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for sensoriske virkemidler i kompositionen af en ret.- At karakterisere en ret/et måltid og give forslag til justeringer i forhold til en given målgruppe.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At tilberede og anrette måltider på kreative måder, hvor sensorikken er essentiel.