Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursus
Økologi i den daglige madproduktion
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere måltider, som er produceret af sæsonens økologiske råvarer - og hvor du har fokus på de særlige tilberednings- og konserveringsmetoder, som brugen af økologiske råvarer kræver.
Fakta
- Navn:
- Økologi i den daglige madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20880-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man anvender forskellige former for smagsgivere til økologiske retter med henblik på at understøtte en bredere variation af måltidet.- At redegøre for, hvordan man anvender tilberednings- og konserveringsmetoder ved planlægning og fremstilling af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltiderPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og producere økologiske måltider ud fra udbud af økologiske råvarer i sæson.