Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursus
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og gennemføre overgangen til økologisk madproduktion i køkkenet, og i den forbindelse også informere om baggrund og mål for omlægningen overfor jeres bruger- og kundegruppe.
Fakta
- Navn:
- Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20882-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man udarbejder og indfører en strategi for økologi i en madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.- At udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af økologisk køkkendrift.