Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Økologi i den daglige madproduktion
Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.
Fakta
- Navn:
- Økologi i den daglige madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48775-
-
Mål
- Du kan planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. - Du kan anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet. - Du kan anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider. Uddannelsens kompetencer opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.