Kurset retter sig imod faglærte medarbejdere i bager- og konditorbranchen, der varetager opgaver i forbindelse med oplæring og uddannelse af lærlinge. Kurset kan suppleres med 48005 Jobinstruktion, oplæring af produktionsmedarbejder og/eller 40373 Sidemandsoplæring
Praktikvejleder i bager- og konditorbranchen
Fakta
- Navn:
- Praktikvejleder i bager- og konditorbranchen
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2267
- Fagkode:
- 49849-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At planlægge modtagelse af lærlingen samt afstemme gensidige forventninger til praktikforløbet- At bidrage til udviklingen af et læringsmiljø, som understøtter lærlingens trivsel og faglige udvikling - At forvalte lærlingens praktikforløb i henhold til relevante krav og regler (herunder praktikvirksomhedens lovpligtige opgaver i forbindelse med udarbejdelse af uddannelsesplan og samarbejdet med skolen)Du opnår færdigheder i:- At omsætte uddannelsens praktikmål til konkrete arbejdsopgaver og praktikplaner ud fra elevens faglige og personlige forudsætninger- At anvende relevante it-værktøjer til kvalitetssikring af lærlingens praktiske oplæring (fx fagets digitale logbog)- At give løbende feedback samt afholde uddannelsessamtaler, som understøtter lærlingens trivsel og faglige progression