Du kan:- Fremstille brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning. - Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning. - Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.
Kursus
Brød med surdej
Du kan udvikle og fremstille smags- og næringsgivende brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper, syrning samt sensorik og ernæring.
Fakta
- Navn:
- Brød med surdej
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2267
- Fagkode:
- 49448-
-