Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Menusammensætning
Du kan sammensætte eller tilpasse menuer i restaurant, kantine og catering - under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris, næringsmæssigt indhold og gæsters ønsker og behov. Du kan også medvirke til at udarbejde et menukort (digitalt). Kurset kompetencer kan opnås på dansk eller engelsk.
Fakta
- Navn:
- Menusammensætning
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48842-
-
Mål
Du kan: - Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold. - Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov. - Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse. - Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.Kurset gennemføres som: ________ Menusammensætning på dansk________ Menusammensætning på engelsk