Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller personer, der har tilsvarende erfaring i pharma- eller fødevarevirksomheder.
Kvalificering og validering, pharma og fødevarer
Fakta
- Navn:
- Kvalificering og validering, pharma og fødevarer
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 10 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2784
- Fagkode:
- 49541-
-
Mål
Efter gennemført kursus har du:· Grundlæggende kendskab til kvalitetsstandarder, der anvendes inden for produktion af produkter inden for pharma- og fødevareindustrien.· Forståelse for begreberne validering og kvalificering samt valideringens betydning i forhold til gældende GMP regler inden for området.· Forståelse for arbejdsgangen i forbindelse med kvalificering af udstyr og processer herunder IQ, OQ, PQ, PJ, og PPQ og den efterfølgende validering, herunder ændringskontrol og ophør af produktion/produktions site.· Forståelse for valideringens flow.Efter gennemført kursus kan deltageren:· Under vejledning udføre praktiske opgaver i forbindelse med kvalificering og validering.· Udføre simple analyser, der indgår i en validerings- og kvalificeringsprocedure.