Kursus

Professionel fremstilling af iscremer, parfait- og sorbet

Deltageren kan fremstille et udvalg af is baseret på de grundlæggende istyper: creme, parfait og sorbet. Deltageren kan arbejde med forskellige former for tilsætning af stabilisatorer og smagsstoffer og anvende teknikker til indfrysning og dekoration af is.

Fakta

Navn:
Professionel fremstilling af iscremer, parfait- og sorbet
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2267
Fagkode:
48036-

.

Målgruppe

Arbejsmarkedsuddannelsen henvender sig til medarbejdere, som er beskæftiget inden for bager- og konditorområdet.

Mål

Deltageren har med kurset opnået en viden om basale metoder og normer inden for et arbejdsområde. Deltageren har med kurset opnået et sæt kognitive og praktiske færdigheder, der kræves til at udføre opgaver og løse problemer ved at udvælge og anvende grundlæggende metoder, værktøjer, materialer og information. Deltageren har med kurset opnået at kunne tage ansvar for afgrænsede arbejdsprocesser og kunne tilpasse egen adfærd til omstændigheder i løsning af problemer.

Varighed

2 dage.

Prøve

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.