Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, faglærte som ufaglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lign.
Kursus
Kreative retter med korn og spirer
Deltageren kan tilberede kreative og velsmagende madretter med korn og spirer. Deltageren kan klargøre og tilberede korn og spirer, så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan fremstille basale retter af korn og spirer i kombination med slagtekød, fjerkræ, fisk, grønsager, frugter, samt mejeri- og kolonialvarer.
Fakta
- Navn:
- Kreative retter med korn og spirer
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- ?
- Fagkode:
- 47731-
Mål
Deltageren kan i en given årstid anvende et varieret udvalg af korn og spirer til fremstilling af kreative og velsmagende forretter, hovedretter og desserter ud fra kendskab til sensorik. Deltageren kan klargøre og tilberede korn og spirer, så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan endvidere fremstille basale og velsmagende retter af korn og spirer i kombination med slagtekød, fjerkræ, fisk, grønsager og frugter samt mejeri- og kolonialvarer.
Kvalifikationsniveau
Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser