Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der ønsker mere viden om og flere færdigheder i at arbejde med innovativ gastronomi og udvikle nye gastronomiske ideer.
Kursus
Innovativ gastronomi
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at løse faglige problemstillinger på en gastronomisk innovativ måde gennem udviklingen af nye gastronomiske ideer.
Fakta
- Navn:
- Innovativ gastronomi
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20965-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:At forklare begrebet innovation.At foretage priskalkulation i forbindelse gastronomisk idéudvikling.At forklare fagudtryk, der kan beskrive en råvares og et måltids sensoriske kvalitet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: At bidrage til at udvikle nye gastronomiske ideer.At udvikle og forfine smagsoplevelser.At løse faglige problemstillinger på en gastronomisk innovativ måde.