Kursus

Innovativ gastronomi

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at løse faglige problemstillinger på en gastronomisk innovativ måde gennem udviklingen af nye gastronomiske ideer.

Fakta

Navn:
Innovativ gastronomi
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
20965-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der ønsker mere viden om og flere færdigheder i at arbejde med innovativ gastronomi og udvikle nye gastronomiske ideer.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:At forklare begrebet innovation.At foretage priskalkulation i forbindelse gastronomisk idéudvikling.At forklare fagudtryk, der kan beskrive en råvares og et måltids sensoriske kvalitet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: At bidrage til at udvikle nye gastronomiske ideer.At udvikle og forfine smagsoplevelser.At løse faglige problemstillinger på en gastronomisk innovativ måde.

Varighed

3,0 dage

Eksamen

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.