Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at lære om eller skal arbejde med anretning og menusammensætning på en restaurant.
Kursus
Anretning og menusammensætning
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle og anrette menuer ud fra gæstens ønsker og behov samt under hensyntagen til sæson og sortiment.
Fakta
- Navn:
- Anretning og menusammensætning
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20844-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive kalkulation i menusammensætning og planlægning af menuer.- At redegøre for smagssammensætninger i menuerAt redegøre for anretningsteknikker og portioneringPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende forskellige anretningsformer.- At udvikle og tilpasse menuer ud fra gæstens ønsker og behov.- At udvikle menuer under hensyntagen til sæson og sortiment.