Kursus

Anretning og menusammensætning

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle og anrette menuer ud fra gæstens ønsker og behov samt under hensyntagen til sæson og sortiment.

Fakta

Navn:
Anretning og menusammensætning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
20844-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at lære om eller skal arbejde med anretning og menusammensætning på en restaurant.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive kalkulation i menusammensætning og planlægning af menuer.- At redegøre for smagssammensætninger i menuerAt redegøre for anretningsteknikker og portioneringPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende forskellige anretningsformer.- At udvikle og tilpasse menuer ud fra gæstens ønsker og behov.- At udvikle menuer under hensyntagen til sæson og sortiment.

Varighed

3,0 dage

Eksamen

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.