Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der ønsker mere viden og erfaring med at innovere det klassiske smørrebrød. Er man ikke-faglært anbefales det, at man forinden tager kurset 20840 Smørrebrødsværkstedet, for at lære om det klassiske smørrebrød i køkkenet.
Kursus
Innovativt smørrebrød
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper og med innovativ pyntning og garniture.
Fakta
- Navn:
- Innovativt smørrebrød
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20839-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for de sensoriske principper i udviklingen af nye smørrebrødstyper- At redegøre for metoder ved reducering af mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarerPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille innovativt pyntning og garniture til smørrebrød.- At anvende tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer på en innovativ måde- At udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.