Du har en del erfaring med at arbejde på hotel eller i restaurant med betjening af gæster i forbindelse med frokost eller middag. Du har et særligt ønske om at få større viden om hvad der adskiller oversøiske vine fra hinanden; herunder lærer mere om de vigtigste, oversøiske vindistrikter. Du ønsker med denne viden at blive mere kvalificeret til at vejlede gæsten om, hvilke oversøiske vine - fra hvilke særlige vindistrikter - som er velegnet til valgte menuer/retter. Hvis du ikke har erfaring med gæstebetjening, anbefales det, at du supplerer kurset med 20818 Tjenerens præsentationsteknikker.
Kursus
Gæstevejledning om oversøiske vine og vinlande
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan skelne mellem vine og vindistrikter i oversøiske lande (Australien, New Zealand og Sydafrika). Du lærer, hvad der det er, som adskiller de forskellige lande/vindistrikter fra hinanden og hvilke menuer, de enkelte vintyper i særlig grad er velegnet til. Du får dermed også et grundlag for at kunne vejlede gæsten i valg af oversøiske vine.
Fakta
- Navn:
- Gæstevejledning om oversøiske vine og vinlande
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 49927-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At skelne mellem vin fra de mest kendte oversøiske vinlande, herunder Australien, New Zealand og Sydafrika- At beskrive og vejlede restaurant- og hotelgæster om karakteristika, fremstillingsteknikker og dyrkningsmetoder ved forskellige vine fra de mest kendte oversøiske vinlande, herunder Australien, New Zealand og SydafrikaPå baggrund af den opnåede viden opnår du færdighed i:- At vejlede restaurant- og hotelgæster i valg af vine fra de mest kendte oversøiske vinlande; Australien, New Zealand og Sydafrika, herunder om karakteristika, fremstillingsteknikker og dyrkningsmetoder.