Kurset henvender sig til medarbejdere inden for gastronom-, tjener- og receptionistområdet, som arbejder med oplæring af elever, og som ønsker viden og færdigheder til at tilrettelægge gode læringsforløb for elever.
Kursus
Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
Med kurset får du viden og færdigheder til at tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder kravene til uddannelse og skaber sammenhæng for eleven mellem skoleperioder og oplæring i virksomheden. Du opnår færdigheder i at oplære elever med forskellige læringsforudsætninger og inkludere dem i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab samt får redskaber til at håndtere svære samtaler og konflikter.
Fakta
- Navn:
- Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 4 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 21038-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til at forklare/beskrive:- Praktikmålene og uddannelsens opbygning/struktur- Sammenhængen mellem skoleuddannelsens fag og praktikmålene- Forskellige læringsformer- Unges forskellige læringsforudsætninger og behov- De formelle krav til oplæringsvirksomhederDu opnår færdigheder i at:- Oplære andre- Tilrettelægge oplæring med brug af forskellige oplæringsformer- Skabe gode læringssituationer og et lærende arbejdsmiljø- Bidrage til at skabe sammenhæng for eleven mellem oplæring i virksomheden og skoleundervisningen- Inkludere eleven i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab - Tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder de formelle krav