På kandidatuddannelsen i International Food Quality and Health får du kendskab til alle fødekædens dele – helt fra dyrkning til det færdige måltid hjemme i stuerne.
Du lærer at finde og implementere løsninger til fødevarerelaterede udfordringer og får kompetencer inden for fødevareudvikling og innovation i relation til vestlige og asiatiske projekter.
Emner
Gennem studiet opnår du en forståelse for fødevarekæden på tværs af forskellige fagområder.
Eksempler på fag:
- Miljø og kvalitet i fødevareproduktionen
- Moderne fødevareanalyse
- Fermentering og forarbejdning af fødevarer
- Fødevaretoksikologi
- Kemisk fødevaresikkerhed og sundhed
- Fødevareernæring og sundhed
- Styring af fødevarekæden
- Fødevarer og samfund
- Fødevarevirksomheders markedsføring og forbrugeren
Titel
Kandidatuddannelsen giver en dobbelt kandidatgrad. Uddannelsens titler er Master of Science in International Food Quality and Health fra Aarhus Universitet og Master of Science in Food Safety and Health fra University of Chinese Academy of Sciences.