Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.
Kursus
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Efter kurset kan du anvende viden om bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhed. Du kan se bæredygtige tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling. Endvidere kan du kan kommunikere og gæsteforklare om hotellets/restaurantens bæredygtige profil og løsninger til gæster.
Fakta
- Navn:
- Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 49844-
-
Mål
Du opnår viden om:Bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhedGæsteforklaring om hotellets/restaurantens bæredygtige profil Bæredygtige alternativer til eksisterende praksis i virksomheden Du kan anvende den opnåede viden til at:- Se tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling- Kommunikere grønne tiltag og bæredygtige løsninger til gæster og kolleger - Tydeliggøre virksomhedens bæredygtige valg for gæsten - Anvende værktøjer, der kan gøre kursisten til virksomhedens ambassadør for bæredygtighed