Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Danske egnsretter
Du kan planlægge, fremstille, forfine og præsentere typiske danske egnsretter ud fra viden om råvarer, dansk madkultur og kulinariske traditioner.
Fakta
- Navn:
- Danske egnsretter
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48834-
-
Mål
Du kan: - Ud fra viden om dansk madkultur planlægge, fremstille og forfine typiske danske egnsretter.- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.- Præsentere den tilberedte mad og skabe en positiv helhedsoplevelse sammen med gæsten.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.